Se filmen om Barrit

Se filmen om Barrit
Se filmen om Barrit

onsdag den 27. marts 2013


 

Fortæl de gode historier fra dit område


Lokalrådenes egne video-fortællinger om socialt fællesskab og netværk i landsbyerne skal danne baggrund for uddeling af Landdistriktsprisen i 2013

Lokalrådet i Barrit vil i denne sammenhæng gerne invitere borgerne til at hjælpe med at filme den gode historie. Lokalrådet har lånt et kamera af Hedensted kommune til formålet.
Hvis du/I har lyst til at være med så send en mail til
7150Barrit@gmail.com
så kontakter vi jer for nærmere aftale.
Mvh. Lokalrådet i Barrit

 

Igen i år er der en landdistriktspris i Hedensted Kommune – målet er at få fortalt de gode historier fra de enkelte lokalsamfund, og i år har Det Fælles Landdistriktsråds bestyrelse valgt, at indstillingerne skal være korte videoindslag om det, der sker lokalt.

Vi inviterer alle lokalråd til at samarbejde om projektet. Sammen med de enkelte lokalråd laver vi en enkel film, som fortæller kort om lokalområdet – her vil være interview og korte indslag om byen – varighed ca 3 minutter.

Meningen er, at de lokalråd, der går med i projektet, vil blive udstyret med videokamera. Herefter skal de i løbende producere nogle videofortællinger om deres by, hvor der lægges vægt på historier om mennesker, fællesskaber og aktiviteter.

Tidshorisonten for video projekterne er, at de lokalråd, der deltager, får udleveret videokamera midt i april, og sidst i maj samles indslag fra lokalråd med de interview vi laver fra kommunens side. Materialet klippes sammen til en film på omkring 3 minutter, og filmene bliver lagt ud på Youtube.

I august bliver de præsenteret på Det Fælles Landdistriktsråds hjemmeside - www.hedensted-land.dk

Lokalrådene opfordres til at fortsætte med at lave små videofilm, som løbende lægges ud på Youtube. 1. oktober er sidste frist! Herefter samles filmene, og komitéen vælger ud fra alle videoindslag de 3 nominerede lokalråd.

På Det Fælles Landdistriktsråd i november præsenteres de 3 nominerede, og deltagerne vælger hvilket lokalråd, som vinder Landdistriktsprisen 2013.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar